033 2600 200

Betrokken en persoonlijke uitvaartzorg/afscheidsbegeleiding

Met mijn begeleiding ondersteun ik u met oprechte aandacht bij het samenstellen van een mooi en persoonlijk afscheid en uitvaart. Want een persoonlijk en stijlvol afscheid is een blijvende herinnering, dat vaak werkt als een steun in de rug bij het omgaan met verdriet.

Advies en begeleiding bij samenstellen van de hele uitvaart

Zowel het afscheid als de uitvaart kan ik voor u verzorgen. Waar u ook maar verzekerd bent. Vanaf de laatste zorg en opbaring tot en met het vorm en inhoud geven van de afscheidsplechtigheid en daarna. Dat doe ik samen met een professioneel en vakkundige uitvaartondernemer. Hij verzorgt – onder mijn verantwoordelijkheid – het organisatorische en logistieke gedeelte van de uitvaart. Daarin heeft hij zich gespecialiseerd. Ik neem het deel voor mijn rekening, waar mijn specialisme ligt: het inhoudelijke en begeleidende gedeelte. Met gebundelde krachten kunnen we meer aandacht en kwaliteit aan een stijlvol afscheid en uitvaart geven. Samen maken we het verschil.

De tijd wordt gebruikt voor een mooi afscheid

Afscheidsbegeleiding betekent voor mij goed samenwerken. Ik luister tijdens persoonlijke gesprekken naar uw wensen en verhaal. Wanneer we een dag geconcentreerd overleg hebben, krijg ik een goede indruk en input voor een goede toespraak en een mooie plechtigheid. Daarvoor neem ik de tijd. Want de manier waarop het afscheid vorm krijgt is van belang voor het leven dat daarna door gaat. Ook kan ik begeleiden bij eventuele eigen bijdragen aan de plechtigheid.

Bel mij terug