033 2600 200

In rust stilstaan bij uw dierbare

Het afscheid van iemand die u lief hebt wilt u goed laten verlopen. Met mooie herinneringen en een persoonlijke invulling. Mijn doel als adviseur is u helpen bij het realiseren van deze wens. Samen met u geef ik invulling aan de afscheidsplechtigheid en sta ik u bij met advies. Zodat u de juiste keuzes maakt om in alle rust stil te staan bij uw dierbare.

Betrokken adviseur

Als adviseur ondersteun ik u voorafgaand aan de afscheidsplechtigheid bij de planning. En ook tijdens de ceremonie als begeleider indien u dat wenst. Bijvoorbeeld met een mooi levensverhaal in het teken van uw dierbare. Achteraf vereeuwigt u de ervaring en uw dierbare met een geschreven levensverhaal of in memoriam.

Een blijvende herinnering

Voor uw gemak bied ik een pakket aan met diensten waar u uit kunt kiezen. In samenspraak selecteert u welke diensten het best passen bij de plechtigheid die u voor ogen hebt. Voor een mooie ceremonie en een blijvende herinnering. Ook religieus geïnspireerde uitvaarten zijn mogelijk. Wilt u weten of er een klik is? Ontdek het met een kennismakingsgesprek.

Bel mij terug