033 2600 200

PARTNER

Memento Gedenkbeelden

 

Stichting Memento Gedenkbeelden bestaat uit een groep kunstenaars afkomstig uit heel Nederland. Naast het vrije werk hebben wij ons gespecialiseerd in een eigentijdse en vooral persoonlijke vormgeving van een gedenkbeeld voor een overledene. De kunstwerken worden ontworpen in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Deze gedenkbeelden kunnen een bestemming krijgen op een graf, in een columbarium op een speciale plaats in de tuin of binnenshuis.

Sinds de oprichting in 1991 heeft Memento een groot aantal opdrachten uitgevoerd en is er ruime ervaring opgebouwd. Rond het thema gedenken zijn diverse exposities georganiseerd, onder meer bij het oude kerkje in Kortenhoef, op de begraafplaats Westgaarde in Amsterdam, in het Westfalenpark te Dortmund en in het universiteitsmuseum van Utrecht. In Sint Annaparochie heeft Memento het op zich genomen voor een aantal anonieme graven van asielzoekers een bijzonder monument te realiseren.

Er is permanent werk van ons te zien in de zogenoemde modeltuinen die zijn ingericht op de begraafplaatsen ‘De Nieuwe Ooster’ in Amsterdam en ‘Kranenburg’ in Zwolle.

 memento-dubbel-01-1508x500


Aanbod…

• grafbeelden
• urnen
• gedenktekens

Contact opnemen

Memento Gedenkbeelden
Christina Visser
Schoolstraat 22
7412 VR Deventer
0570 64 46 01
06 83 97 53 14

E • chris@christinavisser.nl
Wwww.memento-gedenkbeelden.nl


memento-dubbel-02-1508x500

Meer weten over deze partner?

Bezoek de website

Bel mij terug