033 2600 200

Betrokken uitvaartbegeleider in Fryslân
Als uitvaartbegeleider werk ik sinds 2014 vanuit standplaats Leeuwarden. En vanaf 2012 deed ik dat al vanuit mijn kantoor in Amersfoort. Maar mijn diensten zijn inzetbaar door heel Nederland. Goede uitvaartbegeleiding is belangrijk bij het overlijden van iemand die u lief hebt. U wilt immers op een mooie, eervolle en persoonlijke manier afscheid nemen. Dit kan tijdens een ceremonie waarop u vol herinneringen terugkijkt. Ik adviseur en begeleid u daar graag bij.

Uitvaartbegeleiding met volle persoonlijke aandacht
Tijdens de uitvaartbegeleiding in Fryslân of waar dan ook in het land, ondersteun ik u waar nodig met volle aandacht en inlevingsvermogen. Samen zorgen wij voor een mooi en persoonlijk afscheid, dat past bij uw wensen en die van degene waarvan u afscheid neemt. Als ervaren uitvaartbegeleider weet ik hoe belangrijk zo’n afscheid is. Het is vaak een blijvende herinnering, die jarenlang werkt als ondersteuning bij het omgaan met uw verdriet.

Advies en begeleiding uitvaart vanuit Leeuwarden
Uitvaartbegeleiding en het geven van advies vóór overlijden doe ik sinds begin 2012 vanuit mijn kantoor in Amersfoort. Sinds 2014 ook vanuit standplaats Leeuwarden. Ik reis het hele land door om mensen zoals u te begeleiden en adviseren bij het samenstellen van de uitvaart [uitvaartplan] en de afscheidsplechtigheid. Ik kan daarbij veel voor u betekenen. Zoals het leiden van de ceremonie, het schrijven of houden van de toespraak / meditatie en het vormgeven van de uitvaart.

Alle tijd nemen voor een mooie uitvaart
Goede uitvaartbegeleiding staat of valt met een goede samenwerking. Ik besteed veel tijd aan de persoonlijke gesprekken met u waarin ik goed luister naar uw wensen en verhaal. De wijze waarop het afscheid van degene die u liefhebt vorm krijgt is namelijk ook belangrijk voor het leven dat daarna verder gaat. U kan ook op mij rekenen als het gaat om advies bij de vorm en inhoud van de uitvaartceremonie.

Meer weten over uitvaartbegeleiding in Fryslân?
Wilt u meer informatie over uitvaartbegeleiding in Fryslân, of de rest van Nederland? Neem gerust contact met mij op per telefoon (06-312068190 / 33-2600200) of e-mail naar info@bramvanderzijden

Bel mij terug