033 2600 200

Professionele verhalenverteller

Indien u dat wenst kan ik uw levensverhaal optekenen en vastleggen. Hiermee heeft u een blijvende herinnering, die recht doet aan uw leven. Het geeft uw nabestaanden rust en het schept tijd op het moment dat er veel passeert.

“Spreken over de dood is praten over het leven.” ®

Als verhalenverteller is deze uitspraak mijn ervaring. Tijdens luisterrijke ontmoetingen vertelt u uw verhaal. Daarvan maak ik een concept levensverhaal dat ik tijdens de volgende afspraken aan u voorlees. Samen komen we dan tot de door u gewenste opzet en inhoud. Dat levert kostbare momenten op vol bijzondere ervaringen, wederzijds. Een mooi vak, dat weinig uitvaartverzorgers vaardig is.

Het maken van een levensverhaal

Een levensverhaal kan op diverse manieren worden gemaakt. Wanneer u het zelf maakt, kan u gratis gebruik maken van het document “Levensloopmethode, vragen bij opstellen levensverhaal”. [Op te vragen met het contactformulier onderaan de pagina.] Of u kan tijdens een gesprek met mij het verhaal van uw leven laten opmaken en vastleggen. De vragen in deze methode brengen u terug naar de diverse fases van uw leven. Uw verhaal kan u bijvoorbeeld bewaren bij andere belangrijke papieren.

dubbel-05-1508x500


Aanbod…

• kennismaken
• interviewen
• maken concept levensverhaal
• terugkoppeling / puntjes op de i
• verwerken en afronden


dubbel-04-1508x500

Meer weten over mij?

Bezoek de website

Bel mij terug